Bretoense appeltaart

Recept: Bretoense appeltaart


Ben je gek op appeltaart? Dit recept voor een Bretoense appeltaart ziet er niet alleen heerlijke uit, hij is het ook nog! In tegenstelling tot de ‘normale’ appeltaart giet je hier nog een mengsel over de appelvulling heen. Met als resultaat een lekkere appeltaart die het bakken zeker waard is. Geniet ervan! Let op: het deeg moet nog een paar van tevoren nog enkele uren koelen in de koelkast. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Las Vegas Appeltaart
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Glutenvrije appeltaart
 18
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Appeltaart
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Finse open appeltaart
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Amerikaanse appeltaart
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.