Brioche tulband

Muffins met citroen en bramen


Altijd al gedacht dat het maken van een brioche ingewikkeld is? Niets is minder waar, want moeilijk is het zeker niet, geduld vergt het wel. Het deeg moet namelijk heel wat uren rijzen in de koelkast. Daarom is het het handigst als je een avond van te voren al begint met het maken van het deeg. 'S ochtends nog even afbakken je kunt heerlijk genieten van een warme brioche bij het ontbijt. Klinkt goed toch? Smullen maar.
Voorbereidingstijd: 15 min |Rijstijd: minimaal 8 uur + 70 min |Oventijd: 25 minuten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Alleblasmaaike
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.