Brood met olijven en feta

Brood met olijven en feta


Dit gevulde brood met olijven en feta is onwijs lekker bij de borrel of bij een warme kom soep. Het brooddeeg wordt na de tweede rijs ingeknipt wat hem zijn speelse uiterlijk geeft. Met de vulling van dit brood kan je natuurlijk volop variëren; zongedroogde tomaatjes, blauwe kaas, kruiden, noten, pesto. Ze smaken allemaal heerlijk in dit brood!
Let op: begin met dit recept een avond van te voren
Voorbereiding: 10 min | Wachttijd: 1 nacht | Rijstijd: 1 uur + 45 min + 15 min |Oventijd: 20-30 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Berber Woltjer-Koopmans
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.