Broodje uit de oven

Newsflash: er zit een broodje in mijn oven!

Ingrediënten

Haverbrood is een compacter en iets minder luchtig brood dan je wellicht gewend bent. Desalniettemin is het lekker om eens af te wisselen, en zelf brood te bakken. Zelf brood bakken is helemaal niet moeilijk, het kost alleen even wat tijd in verband met het rijzen van het deeg. Reken dan ook een uur en een kwartier rijstijd. Dan nog een half uurtje bakken en dan kun je genieten van je eigen gebakken brood. Nog een beetje warm heerlijk met een lekkere dikke lik roomboter. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.