Broodpudding met rozijnen
Deze broodpudding van krentenbollen met rozijnen en een scheutje drank is lekker als toetje of als traktatie voor bij de koffie of thee. Dit recept is ook ideaal om oud brood te verwerken en een tweede leven te geven. Serveer de broodpudding als hij nog warm is of op kamertemperatuur. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |