Bruschetta met geitenkaas en peer

Foody Redactie


De Italiaanse keuken is wel echt heel erg mijn ding zeg maar. Ik vind bijna alles lekker en wat ik ook al zo heerlijk vind zijn bruschetta's. Deze variant is ontzettend simpel en is belegd met lekkere zachte geitenkaas, stukjes peer en gedroogde vijg. Je maakt ze af met wat honing, tijm en pijnboompitjes. Klinkt geweldig toch? Aan de slag dus!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bianca de Ruiter
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.