Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat


Ciabatta in stukjes, inwrijven met olijfolie en een half teentje knoflook en even roosteren in de oven. Beleg vervolgens met stukjes tomaat en wat andere smaakmakers et voilà, je hebt heerlijke bruschetta. Ontzettend lekker, maar deze variant met Passata is stiekem nóg lekkerder. In plaats van met olijfolie rooster je de ciabatta met passata. Aftoppen met wat verse tomaat, knoflook en basilicum en de 2.0 variant is geboren. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sarah Gobbin
  • Mary Vds
  • Arianne van Lierop
  • Cobi.
  • Foody redactie
  • Marjan Vonk
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.