Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

Ingrediënten

Ciabatta in stukjes, inwrijven met olijfolie en een half teentje knoflook en even roosteren in de oven. Beleg vervolgens met stukjes tomaat en wat andere smaakmakers et voilà, je hebt heerlijke bruschetta. Ontzettend lekker, maar deze variant met Passata is stiekem nóg lekkerder. In plaats van met olijfolie rooster je de ciabatta met passata. Aftoppen met wat verse tomaat, knoflook en basilicum en de 2.0 variant is geboren. Genieten! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Zalmquiche met biet Zalmquiche met biet
Kikkererwtencurry Kikkererwtencurry
Kip Cordon Bleu Kip Cordon Bleu
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Cobi.
  • Foody redactie
  • Marjan Vonk
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.