Bruschetta met tomaat en basilicum

Muffins met citroen en bramen


Bruschetta is een welbekend italiaans bijgerecht. Dit recept is ook wel de meest bekende met tomaat en basilicum. Super leuk om zelf klaar te maken en ook nog  eens binnen 15 minuten op tafel. Kies vooral voor harde rijpe tomaten, die zijn beter te verwerken tot tomatenblokjes. Serveer de tomatenblokjes met basicilum op een heerlijk stukje ciabattabrood. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sarah Gobbin
  • Mila van Buijtenen
  • Christianne van Kessel
  • Jill Jennifer
  • Ksegenhout
  • Minouk Drissen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.