Cannelloni met aubergine
Met dit recept maak je heerlijke gegratineerde cannelloni. Deze pasta buisjes hebben een vulling van aubergine en champignons. Hier komen nog lekkere pijnboompitjes en ricotta bij die het vegetarische gerecht helemaal af maken. Alles gaat met een mooie saus de ovenschaal in waarna het 30 minuten in de oven moet. Kortom een heerlijk Italiaans gerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |