Captain's dinner met kapucijners

Captain's dinner met kapucijners


Vroeger, in de tijd van de VOC, werd het Captain's dinner als feestmaal gegeten aanboord van een schip. De verschillende garnituren die erbij geserveerd werden, waren goed houdbaar op zee en maakten het tot een gevarieerde maaltijd. En naast dat dit gerecht ontzettend simpel is om te maken, is het ook nog eens onwijs lekker. En al helemaal met verse kapucijners. Serveer de kapucijners met garnituur naar keuze: boerenbrood in stukken met boter, bakje mosterd, bakje piccalily, augurken, zilveruitjes, of een gerechtje met appel.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Fred van der Windt
  • Wibbe van der Terp
  • Simon Wetting
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.