Carpaccio van zeebaars met saffraan

Carpaccio van zeebaars met saffraan

Ingrediënten

2 personen

Deze verrassende carpaccio van zeebaars, venkel en saffraan is lekker om eens als voorgerechtje te serveren. De zeebaars is een heerlijk sappig visje met een zoete, milde smaak. Heerlijk in combinatie met de venkel en saffraan. Spuit als finishing touch nog een paar toefjes mayonaise op de carpaccio en je hebt een lekker en verrassend voorgerechtje. 

 
Op de huid gebakken zeebaars
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zeebaars met Hollandaisesaus
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Ceviche en zomer tijd
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Zeebaars met cranberry
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.