Ceviche van zalm met mango, kokos en gember

Ceviche van zalm met mango, kokos en gember

Ingrediënten

4 personen

Ceviche is wijze van bereiden van verse vis. Door de rauwe vis te marineren in het sap van verschillende citrusvruchten gaart deze langzaam. Dat klinkt wellicht heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Wel is het belangrijk goede verse vis te gebruiken en de vis lang genoeg te laten marineren zodat deze goed gaart en alle bacteriën gedood zijn. Deze variant is heerlijk fris met zalm, mango en gember. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Ivonne Niessink
Samsung & Ceviche
 2
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Ceviche en zomer tijd
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Gegrilde Zalm in Soja marinade
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.