Ceviche van zeewolf
Ceviche is een bereiding van hele rauwe witvis die wordt gegaard in limoen en zeezout. De combinatie van zuur, zout én pittig, geeft ceviche een unieke, karakteristieke smaak. Je kunt verschillende soorten witvis gebruiken, maar in dit recept is er gebruik gemaakt van zeewolf. Het is niet erg ingewikkeld om te maken. Het belangrijkste is dat je een goed stuk verse vis hebt. Serveer de ceviche op pappadums en genieten maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |