Chili con pollo
Deze chili con pollo, ofwel chili met kip, is een variatie op chili con carne. De gehakt is vervangen voor kipfilet, waardoor het recept net wat slanker is. Hoewel chili traditioneel behoorlijk pittig is, is dit recept iets minder peperig. Hierdoor ook geschikt om met kinderen en mindere peper liefhebbers te eten. Om de peper nog iets meer te dempen is het heerlijk om de chili te serveren met een schep griekse yoghurt en rijst of brood om de hete olie mee op te nemen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |