Chocolade fondant met rode vruchten coulis
Deze zalige chocolade cakejes zijn een ultiem dessert. De fondants zelf bak je in een kleine tien minuten af. Laat ze ook absoluut niet veel langer staan, de binnenkant hoort namelijk zacht je blijven. De lekkere donkere chocolade combineert geweldig met het rode fruit. Zeef de coulis even om de pitjes er uit te halen. Dit maakt het mondgevoel net wat fijner. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |