Chocolade Ganache

How To Chocolade Ganache Maken


Chocolade ganache is echt een hemelse uitvinding! Deze fijne chocoladesaus is hartstikke simpel om te maken, en past perfect bij taart, ijs, in bonbonnetjes en over gebakjes. Het enige wat je nodig hebt is slagroom en chocolade, en of je dat nu maakt van witte chocolade, melkchocolade of pure chocolade: dat maakt niet uit. Alles is even lekker! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Ciska Brantz Bierens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.