Chocolade meringue taart met aardbeien en frambozen

Chocolade meringue taart met aardbeien en frambozen

Ingrediënten

6 personen

Meringues zijn zó makkelijk om te maken en ze zijn werkelijk héérlijk! Klop wat eiwitten fijn, voeg er suiker aan toe, bak ze in de oven en zet je tanden in een brosse meringue met zachte yummy vulling. Laat die dingen maar aan mij over! Deze meringues zijn wat groter want we gaan er een meringuetaart (of pavlova, wat je wil) van maken. Ik maakte deze chocolade-meringuetaart met aardbeien en frambozen voor het 2-jarig bestaan van Francesca Kookt. De perfecte taart: niet ingewikkeld om te maken en puur genieten!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Brosse citroenkoekjes Brosse frisse citroenkoekjes
Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Fleur de Gier
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.