Chocolade meringue taart met aardbeien en frambozen

Chocolade meringue taart met aardbeien en frambozen


Meringues zijn zó makkelijk om te maken en ze zijn werkelijk héérlijk! Klop wat eiwitten fijn, voeg er suiker aan toe, bak ze in de oven en zet je tanden in een brosse meringue met zachte yummy vulling. Laat die dingen maar aan mij over! Deze meringues zijn wat groter want we gaan er een meringuetaart (of pavlova, wat je wil) van maken. Ik maakte deze chocolade-meringuetaart met aardbeien en frambozen voor het 2-jarig bestaan van Francesca Kookt. De perfecte taart: niet ingewikkeld om te maken en puur genieten!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Fleur de Gier
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.