Chocolade tempereren

How-to: Chocolade tempereren

Er zijn verschillende manieren op chocolade te temperen. Temperen is ook wel het smelten en vervolgens op de juiste temperatuur brengen van chocolade, waardoor er kristallen ontstaan die zorgen voor de hardheid en glans van het afgekoelde eindproduct. Het is verrassend makkelijk te maken. Geniet ervan! Tip: getemperde chocolade stolt beter, sneller en mooier dan enkel gesmolten chocolade.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Chocoladetaart met frambozen - recept Chocoladetaart met frambozen
Millefeuille met blauwe bessen en anijs – recept Millefeuille met blauwe bessen...
Eton mess – recept Eton mess
Meer van Rutger Bakt
De ultieme kerst chocolade fudgetaart
 4
Chickslovefood.comChickslovefood.com
Chocolade truffels
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Chocola appel taart
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.