Chocolade tempereren

How-to: Chocolade tempereren

Er zijn verschillende manieren op chocolade te temperen. Temperen is ook wel het smelten en vervolgens op de juiste temperatuur brengen van chocolade, waardoor er kristallen ontstaan die zorgen voor de hardheid en glans van het afgekoelde eindproduct. Het is verrassend makkelijk te maken. Geniet ervan! Tip: getemperde chocolade stolt beter, sneller en mooier dan enkel gesmolten chocolade.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Stroopwafelcake met mascarponetopping Stroopwafelcake met mascarpone...
Bananabread wafels Bananabread wafels
Wentelteefjes van oude oliebollen Wentelteefjes van oude oliebollen
Meer van Rutger Bakt
Chocolade truffels
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Chocolade truffels
 1
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Chocolade dessert
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Triple chocolate cupcakes
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.