Chocoladetaart met frambozen

Chocoladetaart met frambozen - recept

Ingrediënten

Het is tijd voor deze geweldige chocoladetaart met frambozen. De volle en romige chocoladeganache combineert goed met de frisse frambozen. De frambozenjam in de taart is op smaak gebracht met een heel klein beetje rozenwater. Dat geeft een extra lekkere touch aan het geheel. Als je geen fan bent van rozenwater kun je het achterwege laten, maar echt; deze kleine hoeveelheid is echt een fijne toevoeging! Smullen.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.