Chocomousse

Chocomousse


Deze chocomousse is ontzettend lekker en maak je net weer even anders klaar dan een 'normale' chocolade mousse. Bij deze variant gebruik je namelijk het vocht van een blik kikkererwten. 

Dit vocht kun je namelijk opkloppen als eiwit en bijvoorbeeld merengues daarmee bakken. Het geheim voor het beste resultaat is geduld. Je moet zeker 10 minuten kloppen wil je een goed opgeklopte mousse krijgen. Yum! Serveer met wat vers fruit en je hebt een heerlijk toetje. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Muffins met citroen en bramen
 7
Foody redactieFoody redactie
Raspberry fool (frambozentoetje)
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Please fix..
 3
Rutger BaktRutger Bakt
Pure chocolademousse
 3
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.