Citroen tartelettes met een vleugje pistache

Citroen tartelettes met een vleugje pistache


Deze citroen tartelettes met een vleugje pistache zijn hemels lekker! Perfect om te serveren als dessert na de paasbrunch -diner met een kopje espresso of een heerlijke dessertwijn. De fijngemalen pistachenootjes zorgen voor een lekkere crunch. Zeker weten dat deze tartelettes bij iedereen in de smaak zullen vallen. Ze zijn ook helemaal niet zo heel erg moeilijk om te maken, je moet er alleen even de tijd voor uittrekken. Enjoy! 
Bereidingstijd: 40 minuten | Oventijd: 25 minuten | Wachttijd: minimaal 7 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
  • Milou van den Bos
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.