Citroensorbet

Please fix..


Citroenijs is heerlijk fris en vol van smaak. In deze sorbet van citroen zit zowel citroen- als limoensap, wat de ijs een mooie, frisse smaak geeft. Vind je het te zuur? Voeg dan iets meer suiker toe. Wil je voor gaan voor een extra intense smaak? Voeg dan wat rasp van een halve citroen en halve limoen toe en laat deze even meekoken met de suikersiroop. Heerlijk als dessert, maar een bolletje citroensorbet is ook een goede toevoeging aan een glas prosecco. Genieten! 
Voorbereidingstijd: 10 min | Koelen: 1 nachtje | Bereiden: 40 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.