Clafoutis met bramen en bosbessen
Een clafoutis is een Frans gebak wat vaak als dessert wordt gegeten. Naast dat de clafoutis er prachtig uit ziet, is het ook een heel makkelijk recept en zet je in een paar simpele stappen je clafoutis al in de oven. Clafoutis wordt traditioneel gemaakt van kersen, maar een variant met bramen en bosbessen leek mij lekkerder dus ben ik daarvoor gegaan. Het fijne aan dit recept is dat je er heerlijk mee kunt variëren, dus ben je gek bent op frambozen kun je ook eens een frambozen clafoutis maken. Garneer met wat vers fruit en kokosrasp. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |