Clafoutis met druiven
Wat is een clafoutis eigenlijk precies? Hmm... Het is geen taart, maar eigenlijk meer een superdeluxe dikke pannekoek, maar ook dat is het eigenlijk niet echt. De beste omschrijving is dat het een grandioos lekker gebakken dessert is. Hoewel het originele Franse dessert kersen bevat, heb ik hem dit keer met druiven gemaakt, en dat was echt verrukkelijk! Zo vol van maak, daar lust je wel drie porties van!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |