Coconut Crusted Chicken Burger
Het is weer zomer en dat betekent dat het festivalseizoen weer in volle gang is. En op zo'n festival mag een heerlijke burger natuurlijk niet ontbreken. En dan het liefst een burger met een romige en pittige saus als topping. Yum! En zo'n burger kun je ook fantastisch zelf maken. Deze knapperige kipburger met kokoslaagje, geserveerd met gekarameliseerde ananas en een pittige koriandersaus. Klinkt goed toch? Zeker de moeite waard! Enjoy!
Tip: laat voor een extra lekker restultaat de kip 's nachts marineren in een karnemelk. De karnemelk zorgt ervoor dat het vlees mals en sappig wordt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Easy recipes for everyday cooking; some very healthy & others more indulgent. And where to eat.
Meer informatieCheeseburger with sundried tom... |