Cordon bleu met zongedroogde tomaat
Een cordon bleu is lekker, maar helaas niet zo gezond. Met dit recept maak je dit heerlijke stukje vlees zelf. Geef het een Italiaans tintje door er ham, kaas en zongedroogde tomaatjes aan toe te voegen. Lekker om te serveren met gebakken aardappeltjes en je favoriete groenten. Houd je niet zo van varkensfilet? Geen probleem! Vervang het door bijvoorbeeld kipfilet. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |