Côte de Boeuf

Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf

Ingrediënten

Kerst is dé gelegenheid om eens lekker uit te pakken met een goed stuk vlees. Côte de Boeuf is een voorbeeld van zo'n goed stuk vlees. Het is een ontzettend stoer, mals en zacht stukje vlees en past daarom perfect op de kersttafel. Dit mooie stukje vlees heeft ook maar heel weinig nodig. Peper en zout, that's all. Serveer dit heerlijke pronkstuk met bijvoorbeeld gepofte aardappel met kruidencrème, stoofpeertjes en gegrilde groente en genieten maar. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.