Côte de Boeuf met kruidenolie uit de oven

Côte de Boeuf uit de oven met kruidenolie

Ingrediënten

6 personen

Côte de Boeuf is mooi stuk mals rundvlees welke ook nog eens verrassend makkelijk is om klaar te maken. Bak het vlees even aan en smeer het daarna in met een heerlijke kruidenolie op basis van extra vierge olijfolie, knoflook, rozemarijn & salie. Schuif het vlees dan voor zo'n 15 minuten in een voorverwarmde oven en je vlees is prachtig rosé gegaard. Snij het vlees is mooie plakken en serveer met zelfgemaakte frietjes en een lekkere rucola salade. Klinkt goed toch? Eet smakelijk! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Boeuf Bourguignon
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Boeuf Bourguignon
 30
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
How-to: Hele kip uit de oven
 2
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.