Côte de Boeuf met kruidenolie uit de oven

Côte de Boeuf uit de oven met kruidenolie


Côte de Boeuf is mooi stuk mals rundvlees welke ook nog eens verrassend makkelijk is om klaar te maken. Bak het vlees even aan en smeer het daarna in met een heerlijke kruidenolie op basis van extra vierge olijfolie, knoflook, rozemarijn & salie. Schuif het vlees dan voor zo'n 15 minuten in een voorverwarmde oven en je vlees is prachtig rosé gegaard. Snij het vlees is mooie plakken en serveer met zelfgemaakte frietjes en een lekkere rucola salade. Klinkt goed toch? Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Boeuf Bourguignon
 18
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Foody Redactie
 29
Foody redactieFoody redactie
How-to: Hele kip uit de oven
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.