Crème brûlée met cranberry’s en sinaasappel

Crème brûlée met cranberry’s en sinaasappel

Ingrediënten

4 personen

Cranberries en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral bij het hoofdgerecht met vlees mag een cranberry compote niet ontbreken, maar ook verwerkt in een toetje kan het heerlijk zijn. Zo ook in deze crème brûleés met cranberries en sinaasappel. De crèmes brûlées moet je van te voren maken, zodat ze de tijd hebben om op te stijven in de koelkast. Zo hoef je ze aan het eind van je diner alleen nog maar af te branden met wat rietsuiker. Geniet ervan. 
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45-60 min | Koeltijd: minimaal 3 uur 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wil Banda
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Creme brûlée – kerstdessert met romige perfectie
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.