Crème brûlée met sereh en limoen

Crème brûlée met sereh en limoen

Ingrediënten

4 personen

Crème brûlee, wie kent het niet. Een custardachtig dessert, met daaroverheen een gekarameliseerde laag suiker, héérlijk! Crème brûlee is van oorsprong een Frans dessert, maar deze variant met sereh (citroengras) en limoen kom je in Frankrijk niet tegen. Toch maken deze toevoegingen het dessert heerlijk fris én Vietnamees. En stiekem is deze variant nog lekkerder dan de klassieker! Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 25 min, Wachttijd: 135 min 

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Milou van den Bos
  • Amber's Food Blog ~
  • Elisa Spanjer
  • Wil Banda
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Creme brûlée – kerstdessert met romige perfectie
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.