Croquembouche
Een croquembouche is een hoge kegel van soesjes met room of slagroom. Ik wilde er al lang eentje maken, en het bleek helemaal niet zo moeilijk om te maken als ik van te voren had gedacht. Misschien juist wel omdat ik er in mijn hoofd zo’n groot ingewikkeld iets van had gemaakt. Dat was dus een meevaller! Deze feestelijke soesjestaart is heel feestlijk, us erg lekker voor kerst!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |