Crêpetaart

Crêpetaart - recept

Ingrediënten

Deze crêpetaart is echt heel machtig, maar ook heel lekker! Zodra je de taart doorsnijdt zie je de prachtige laagjes crêpe en chocoladevulling. Een feest om naar te kijken! Als je er echt een spektakelstuk van wilt maken kan je de taart nog 2 of drie keer zo hoog maken! Je hebt dan echt een machtig mooie desserttaart! Tip: Als je niet van koffie houdt kan je de espresso ook vervangen door eenzelfde hoeveelheid slagroom. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.