Daging Smoor
Daging Smoor is een echte topper uit de Indische keuken. En dit Indische gestoofde rundvlees gerechtje is heerlijk om zelf klaar te maken. Snijdt het vlees in blokjes en laat het zo'n 3 uur zachtjes stoven samen met nootmuskaat, kruidnagel, knoflook, tomaatjes, sjalotjes, ketjap, wat water en een scheutje azijn. Schep vlak voor het einde een hoeveelheid gedroogde chilipeper door de Daging Smoor en laat het vlees nog een kwartiertje stoven. Serveer de Daging smoor met Sajoer Boontjes en kokosrijst en smullen maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |