Dal met zoete aardappel en kokoschutney

Boekreview: een nieuwe kijk op eten en Dal met zoete aardappel

Ingrediënten

4 personen

Dal is een gerecht uit de Indiase keuken. Het wordt gemaakt van peulvruchten die ontvliesd en gebroken zijn. De peulvruchten worden met kruiden en specerijen tot een soep of brij gekookt. Eet het met een heerlijk geroosterde zoete aardappel en maak er een een lekkere kokoschutney bij. Serveer het met roti of gekookte bruine basmatirijst en je hebt een heerlijke maaltijd.

 

Favoriet recept van

  • Renate Moerman
  • Annerieke Westland
  • Foody redactie
  • Wouter De Kamp
  • Gerda Vreugdenhil
  • Wil Banda
Dal Bhat
 20
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Pommes Duchesse van Zoete aardappel
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Patatas bravas van zoete aardappel
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Geroosterde zoete aardappel waaier
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.