Dikke speculaasbrokken

Dikke speculaasbrokken

Ingrediënten

8 personen

De lekkerste speculaasbrokken bak je zelf! Heerlijk en perfect voor bij een mok warme chocolademelk! Voor deze speculaasbrokken wordt Zeeuwse bloem gebruikt, dat geeft extra knapperige speculaasbrokken. Zeeuwse bloem kan je bij de molen en bij sommige bakwinkels kopen. Mocht je er niet aan kunnen komen dan kan je het ook vervangen door gewone bloem.

Bereidingstijd: 25 min | Wachttijd: minimaal 60 min | Oventijd: 45-55 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • sam.sam
  • Hillie Dekker
Video: Speculaasbrokken
 2
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Speculaasbrokken
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Speculaasbrokken
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Speculaas zelf maken voor Sinterklaas!
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.