Dikke speculaasbrokken

Dikke speculaasbrokken


De lekkerste speculaasbrokken bak je zelf! Heerlijk en perfect voor bij een mok warme chocolademelk! Voor deze speculaasbrokken wordt Zeeuwse bloem gebruikt, dat geeft extra knapperige speculaasbrokken. Zeeuwse bloem kan je bij de molen en bij sommige bakwinkels kopen. Mocht je er niet aan kunnen komen dan kan je het ook vervangen door gewone bloem.

Bereidingstijd: 25 min | Wachttijd: minimaal 60 min | Oventijd: 45-55 minĀ 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Hillie Dekker
Video: Speculaasbrokken
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Speculaasbrokken
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.