Dorade en papilotte

Dorade en papilotte

Ingrediënten

En papilotte betekent dat je de vis bereidt in zijn eigen vocht en dat van de groente door hem te stomen in de oven. Je vouwt hiervoor een pakketje van aluminiumfolie of bakpapier, wat je luchtdicht sluit. Doordat het vocht in het pakketjes blijft, blijft de vis heerlijk mals. Kies voor groentes die je lekker vindt. Venkel en citroen is bijvoorbeeld een heerlijke combinatie met vis.

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
Fresh & Easy: Thaise dorade uit de oven
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pangafilet en papillotte
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
BBQ: Kabeljauw en papilotte
 3
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.