Dorade en papilotte
En papilotte betekent dat je de vis bereidt in zijn eigen vocht en dat van de groente door hem te stomen in de oven. Je vouwt hiervoor een pakketje van aluminiumfolie of bakpapier, wat je luchtdicht sluit. Doordat het vocht in het pakketjes blijft, blijft de vis heerlijk mals. Kies voor groentes die je lekker vindt. Venkel en citroen is bijvoorbeeld een heerlijke combinatie met vis.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |