Driekoningentaart

Driekoningentaart

Ingrediënten

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de volgende feestdag staat al weer voor de deur: Driekoningen! Een leuk gebruik bij deze feestdag is het eten van de driekoningentaart. In de taart, die bestaat uit twee lagen bladerdeeg gevuld met amandelfrangipane. Super gemakkelijk om te maken en natuurlijk nog lekker ook! Decoreer de taart met een mooie kroon van poedersuiker en genieten maar. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Stroopwafelcake met mascarponetopping Stroopwafelcake met mascarpone...
Bananabread wafels Bananabread wafels
Wentelteefjes van oude oliebollen Wentelteefjes van oude oliebollen
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.