Duivelse gevulde eieren

Duivelse gevulde eieren


Bij Pasen horen natuurlijk gevulde eieren. Misschien een beetje truttig, maar lekker zijn ze wel. Met dit recept maak je geen gewone gevulde eieren, maar duivelse gevulde eieren. Ze hebben een subtiele smaak van koriander en de nasmaak is licht pittig door de rode peper en de chili. In twintig minuutjes heb je dit lekkere hapje op tafel staan. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Laure de Graaf
  • Manon Nijssen
Snelle basis groentesoep
 24
Foody redactieFoody redactie
Weekendbites: Gevulde eieren met avocado
 13
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.