Easy amaretto-ijs met zure citroensiroop, angostura en amandel-pistachepraline
Dit heerlijke dessert komt uit het boek Zuur van Bas Robben. En dit lekkere amaretto-ijs met zure citroensiroop, angostura bitter en amandel-pistachepraline is perfect om te serveren met de kerstdagen. Makkelijk te maken, goed voor te bereiden en een combinatie van mooie smaken. Klinkt goed toch? Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 25 min | Vriestijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |