Easy amaretto-ijs met zure citroensiroop, angostura en amandel-pistachepraline

Easy amaretto-ijs met zure citroensiroop, angostura en amandel-pistachepraline

Ingrediënten

6 personen

Dit heerlijke dessert komt uit het boek Zuur van Bas Robben. En dit lekkere amaretto-ijs met zure citroensiroop, angostura bitter en amandel-pistachepraline is perfect om te serveren met de kerstdagen. Makkelijk te maken, goed voor te bereiden en een combinatie van mooie smaken. Klinkt goed toch? Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 25 min | Vriestijd: 4 uur 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.