Eimuffins met spinazie, geitenkaas & tomaat

Ei muffins met spinazie, geitenkaas & tomaat

Ingrediënten

6 personen

Pasen is wellicht al achter de rug, maar deze heerlijke eimuffins kunnen ook prima op een andere dag. Met een aantal ingrediënten uit je voorraad zet je deze lekkere hapjes binnen no time op tafel. Varieer eventueel met de vulling als je restjes hebt, of maak een kleine variant die je serveert bij de borrel. Smullen maar!

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een 27-jarige meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Italiaanse lasagne Italiaanse lasagne
3x variatie op havermout 3x variatie op havermout
Havermout met cacao en kokos Havermout met cacao en kokos
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Bart van der Helm
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Jiska Schemmekes
  • Gaby N
  • Cindy Osterop
  • Evelien van der Laan
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.