Empanada’s met Mexicaans gehakt

Empanada’s met Mexicaans gehakt


Met dit receptje maak je het ultieme borrelhapje: empanada's. Het is een gevulde deegwaar die je bakt of frituurt. Vul de empanada's met Mexicaanse gehakt en geraspte cheddar kaas. Echt een super lekker hapje. Je kunt de pasteitjes ook vullen met kip of gewoon alleen met groente. Serveer ze lekker met wat ketchup en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.

Bereidingstijd: 45 min Wachttijd: 60 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Karen Buskens
  • Dick Booij
  • Cheryl.ngongui1
Snelle basis groentesoep
 26
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 10
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 5
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 38
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.