Farro salade met vijgen

Foody Redactie


De herfst brengt heel veel mooie producten voort, zoals bijvoorbeeld deze hazelnootjes, vijgen en granaatappels. Rauw komen deze ingredienten het best tot hun recht, dus daarom maakte ik er een heerlijk vullende maaltijdsalade mee en vulde die aan met kerstomaatjes, pikante peppadews, gerookte kip en farro. Mocht je nou geen farro kunnen vinden dan werkt quinoa of rijst ook als een prima vervanger. Je topt je salade af met een smakelijke en frisse mangodressing. Yum!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Carolien de Milliano
  • Wil Joop
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.