Farrotto met champignons en geitenkaas

Farrotto met champignons en geitenkaas


Bij ons in de supermarkt hebben ze tegenwoordig een behoorlijk ruime keuze aan bijzondere rijst- en granensoorten als aanvulling op de abroriorijst en de quinoa. Fijn, want al die nieuwe dingetjes geven me ontzettend veel inspiratie voor lekkere gerechten! Zo ook de Farro die ik tegenkwam: een heerlijke Italiaanse graansoort die ik gebruikte voor mijn favoriete Italiaanse gerecht: risotto. Risotto, maar dan van een spelt-achtige graansoort dus. Aangevuld met champignons, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes. Grandioos!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Lore Devos
  • Marjon Blokker
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.