Feestelijke witte chocolademousse met kern van frambozencremeux

Feestelijke witte chocolademousse met kern van frambozencremeux -recept


Deze feestelijke witte chocolademousse met frambozencremeux, is perfect om te serveren als afsluiter van het kerstdiner. De luchtige en volle witte chocolademousse vormt een mooi contrast met de romige en frisse frambozencremeux. En de bodem van Italiaanse bitterkoekjes maakt dat er ook nog een heerlijke crunchy bite aan zit. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Carlijn Siersma
  • Ans Ruitenberg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.