Filodeegtaart met spinazie en geitenkaas
Deze heerlijke filodeegtaart is een echte smaaktopper. De combinatie van de spinazie met geitekaas is heerlijk. Laat de spinazie na het wokken goed uitlekken, druk het eventueel een beetje aan met een lepel. Als de spinazie te nat is wordt je deeg niet krokant. Dat zou zonde zijn, want het knapperige deeg maakt deze taart zo heerlijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |