Filodeegtaart met spinazie en geitenkaas

Filodeegtaart met spinazie en geitenkaas


Deze heerlijke filodeegtaart is een echte smaaktopper. De combinatie van de spinazie met geitekaas is heerlijk. Laat de spinazie na het wokken goed uitlekken, druk het eventueel een beetje aan met een lepel. Als de spinazie te nat is wordt je deeg niet krokant. Dat zou zonde zijn, want het knapperige deeg maakt deze taart zo heerlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Evelien van der Laan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.