Flammkuchen 2.0

Flammkuchen 2.0

Ingrediënten

2 personen

Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas, het wordt ook wel Tarte flambée genoemd. De tarte flambée heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Superlekker! Heerlijk om te serveren als hoofdmaaltijd, maar ook als hapje tijdens bijvoorbeeld een borrel doet de Flammkuchen het goed. Snijd 'm in stukjes en verdeel onder je gasten. Geniet ervan. 
Bereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 60 min Oventijd: 10 min

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Annette Schild
  • Ids van der Leij
  • Anne de Jong
  • Ilse.numi
Flammkuchen met spek en uien
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Lente flammkuchen
 8
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Flammkuchen met gerookte zalm
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.