Flammkuchen met gerookte zalm
Deze Flammkuchen met gerookte zalm heeft een dunne bodem van brooddeeg.
Qua toppings kun je eindeloos variëren. De toppings in dit recept zijn warmgerookte zalm, rucola, fetakaas, zure room en crème fraîche. Even 8 tot 10 minuten de oven in op 250 graden en smullen maar! In het filmpje kan je zien hoe je zelf zalm kan roken.
Let op: de warmgerookte zalm moet na het roken even afkoelen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |