Flammkuchen met spek en ui

Muffins met citroen en bramen


Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas en wordt ook wel Tarte flambée genoemd. De flammkuchen heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en spekreepjes is belegd. Ontzettend lekker! De flammkuchen is ideaal als hapje voor bij de borrel, of als bijgerechtje. Helemaal niet moeilijk om te maken en zeker de moeite waard eens te proberen. Enjoy! Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 60 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jasmijn Stuart
  • Karlameulema
  • Anouk van Zoonen
  • Dascha De Cnock
  • Emile
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.