Flammkuchen met spek en uien
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas, het wordt ook wel Tarte flambée genoemd. De tarte flambée heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Echt heerlijk! De flammkuchen is een ideaal hapje voor Oudejaarsavond. Snijd 'm in stukjes en verdeel onder je gasten. Drink er lekker een glaasje witte wijn bij.
Bereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 70 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |