Flensjes met gele room en bosbessen

Flensjes met gele room en bosbessen

Ingrediënten

6 personen

Flensjes zijn altijd goed! Als dessert met een bolletje ijs, maar ook heerlijk als lunch of bij de paasbruch. Deze flensjes met gele room en bosbessen zijn daar een perfect voorbeeld van. Super simpel om te maken en omdat je het koud kan serveren is het ook nog eens ideaal om voor te bereiden. Maar het allerlekkerst is het wel als je de flensjes warm serveert. Vul de flensjes met gele room, top af met wat bosbessen en genieten maar. Eet smakelijk.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.